Možná ze zkušenosti víte, že mletí a homogenizace tvrdých a vláknitých vzorků potravin může skutečně potrápit trpělivost člověka. Pro zlepšení homogenizace takových typů vzorků nabízí RETSCH nyní nový vroubkovaný nůž pro použití s GRINDOMIXEM GM 200.
Často se stává, že část vzorku unikne nožům nebo se nějaký materiál ovine kolem čepelí nože. V důsledku toho je tento typ vzorku pouze nedostatečně homogenizován.
Pro zlepšení homogenizace takových typů vzorků nabízí RETSCH nyní nový vroubkovaný nůž pro použití s GRINDOMIX GM 200.
Díky vroubkovanému ostří tento nůž zajišťuje úplnou homogenizaci tvrdých, drsných a vláknitých vzorků, čímž výrazně zlepšuje proces přípravy vzorků.
Nožové mlýny RETSCH jsou ideální pro homogenizaci látek s vysokým obsahem vody, oleje nebo tuku a pro mletí suchých, měkkých, houževnatých a středně tvrdých produktů.
Poskytují zcela homogenní a reprodukovatelné výsledky zmenšení velikosti v sekundách, takže lze reprezentativní vzorky odebrat z jakéhokoli místa v mlecí nádobě.
Podívejte se na demonstrační video, kde uvidíte, jak dobře tento nový nůž funguje!