Pro zajištění reprodukovatelných a reprezentativních výsledků extrakce je nezbytná správná příprava vzorku. Na webináři "Od mletí po extrakci: řešení pro sektor životního prostředí", který se uskuteční 19. října, vysvětlí odborníci ze společností Verder Scientific Italia a Büchi všechny fáze procesu analýzy, od přípravy vzorku po extrakci, a ukáží také typické příklady použití z oblasti životního prostředí. Webinář se bude zabývat dvěma hlavními tématy, z nichž každé bude trvat přibližně 25 minut: přípravou vzorku a jeho následnou extrakcí.
Na konci webináře budou moci účastníci v sekci D&R (Otázky a odpovědi) položit otázky přímo odborníkům a získat další informace. Na závěr bude všem účastníkům zaslán exkluzivní balíček ke stažení, který obsahuje informace sdílené během webináře a další technické/aplikační materiály na podporu toho, co bylo prezentováno během online akce.
Témata zahrnují
Gianmarco Gavazzi, RETSCH produktový manažer – Verder Scientific Italy
Alice Pedruzzi, produktová manažerka Pharma-Chem ve společnosti Buchi Italia