Potraviny se vyskytují v nejrůznějších konzistencích a často jsou nehomogenní. Laboratoře pro testování potravin a krmiv potřebují reprezentativní vzorky, aby mohly získat smysluplné a reprodukovatelné výsledky analýzy. Proto musí být vzorky potravin/krmiv homogenizovány a rozmělněny na požadovanou analytickou jemnost, ideálně s co nejmenším časem a úsilím při procesu mletí a čištění.
Během webináře nabízeného společností Retsch "Příprava vzorků pro analýzu v zemědělském/potravinářském průmyslu" budou představeny různé techniky mletí a stanovení velikosti částic vzorku. Díky webináři společnosti Retsch budete také schopni určit optimální systém přípravy v závislosti na vzorku.
Témata
Gianmarco Gavazzi, RETSCH produktový manažer – Verder Scientific Italy
Anna Maria Fustolo, interní obchodní oddělení Verder Scientific Italia
Datum : 20. Duben 2023
14:30 - 15:00
Jazyk : Italsky